PONUDBA

PONUDBA

Družina vam pomeni vse in to razumem. Prizadevam si, da se osredotočim na veselje med vami, ljubezen, ki vas veže in na čarobne trenutke, zaradi katerih je vaša družina popolna. To je vaša zgodovina in tu sem, da jo zapišem v brezčasne spomine.

Upam, da bodo ti majhni zapisi o vaši družini zajeti ravno tako kot si želite, da se boste lahko ozrli nazaj in se spomnili majhnih odtenkov, kdo ste bili v tistem času. Od skupinskih fotografij do iskrenih trenutkov je cilj ustvariti fotografije , ki vas napolnijo s čustvi in ​​veseljem.

Ujemite svoje trenutke v udobju doma ali na svojem najljubšem mestu.
Fotografiranje, ki vam bodo pustile veliko lepih posnetkov za užitek in spomine.

Pošljite povpraševanje

Če ste tu, ker iščete poročnega fotografa, najprej čestitke in najlepša hvala, ker ste se ustavili tudi na moji spleni strani in me vzeli v obzir za svojega poročnega fotografa.

Resnično sem počaščen, da sem lahko del vsake poroke, ki jo fotografiram. Iskreno verjamem, da vam lahko dam veliko več kot samo fotografije. Ko invsestirate v fotografijo, investirate v spomine na svoje trenutke. Trenutki, kot sta dve družini, ki se prvič združita, trenutek, ko dva ločena posameznika postaneta eno, trenutki čiste sreče, ko se oba najbolj navdušujeta in najbolj zavezujeta svoje življenje.

Prosim, oglejte si mojo galerijo slik in veselil bi se vašega sporočila/klica.

Cenik posameznih paketov glede na dolžino fotografije vam bom na zahtevo poslal po elektronski pošti.

Pošljite povpraševanje