NEKAJ O MENI

Pozdravljeni, moje ime je Tomas.

Nisem fotograf. Sem pripovedovalec.

Svojo zgodbo pripovedujem skozi oči in moj fotoaparat. Ujemanje trenutkov in ustvarjanje spominov je tisto, kar počnem, kar živim in diham.

Fotografija je zame:

Strast, poziv, poklic in … ujeti trenutke. Vsaka slika ima svojo osebno zgodbo. Pomembno mi je, da s svojimi slikami ujamem naravna čustva in ujamem nepozabne spomine. Vsako fotografijo razumem kot umetniško delo in imam do nje velike zahteve. Poleg tehnične kakovosti, sporočila in sestave velik pomen pripisujem ustvarjalnosti in čustvom, ki jih slika lahko prenese. Opazovanje popolnega trenutka, njegovo zajemanje, izdelavo in nato predstavitev kot končana fotografija – to je tisto, kar je moje delo. Šele takrat bom zadovoljen s svojim delom.

6 6

Lidija & Bostjan

Po ogledu Tomasovega portfelja družinskih fotografij sva vedela, da je on fotograf s katerim sva želela ujeti svoj poročni dan... Tomas je navdušen za fotografijo in resnično zaljubljen v svoje delo in izredno profesionalen...

Jadranka & Bojan

Najlepša hvala za fotografije. Zelo smo bili navdušeni ko smo jih prejeli. Veliko je čudovitih posnetkov in posnel si vse te majhne podrobnosti, ki nam veliko pomenijo. Hvala ker si ujel naše čudovite spomine, ki jih sedaj ne bomo nikoli pozabili. Vsi so sedaj ujeti v fotografijah in so del našega spomina.

Ivana

Tomas hvala za prečudovite fotografije, ki nam bodo v večni spomin na 1. rojstni dan najine princeske. Hvala, da si ujel vse trenutke in tudi tiste, ki jih sami nismo opazili.