"MOMENTS TO BE REMEMBERED"

Ker trenutno berete to, to pomeni, da vas skrbi v kaj vlagate. Če je tako, ste natanko takšna oseba s katero želim sodelovati. Ko opravljamo običajne nakupe, se informiramo, preiščemo vse dobre in slabe strani, pogosta vprašanja primerjamo s konkurenco. Zakaj bi se za fotografa odločili kako drugače? Izbira fotografa je pomembna odločitev, saj bodo fotografije odražale vas, vašo družino, vaš smisel življenja.  Uokvirjene na steni, na pisarniški mizi, ali pa zgolj na ozadju mobilnega telefona. Zato verjamem, da se lahko skupaj osredotočimo na prisrčne, lepe, nasmejane in čarobne trenutke.

Pošljite mi sporočilo in naredil bom vse, da izpolnim vaša pričakovanja, le tako bomo lahko skupaj naredili korak do popolnosti.

DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA

Družina vam pomeni vse in to razumem. Prizadevam si, da se osredotočim na veselje med vami, ljubezen, ki vas veže in na čarobne trenutke, zaradi katerih je vaša družina popolna. To je vaša zgodovina in tu sem, da jo zapišem v brezčasne spomine.

Upam, da bodo ti majhni zapisi o vaši družini zajeti ravno tako kot si želite, da se boste lahko ozrli nazaj in se spomnili majhnih odtenkov, kdo ste bili v tistem času. Od skupinskih fotografij do iskrenih trenutkov je cilj ustvariti fotografije , ki vas napolnijo s čustvi in ​​veseljem.

Ujemite svoje trenutke v udobju doma ali na svojem najljubšem mestu.
1-2 uri fotografiranja, ki vam bodo pustile veliko lepih posnetkov za užitek in spomine.

 

100 EUR

Pošljite povpraševanje

FOTOGRAFIRANJE POROK

Če ste tu, ker iščete poročnega fotografa, najprej čestitke in najlepša hvala, ker ste se ustavili tudi na moji spleni strani in me vzeli v obzir za svojega poročnega fotografa.

Resnično sem počaščen, da sem lahko del vsake poroke, ki jo fotografiram. Iskreno verjamem, da vam lahko dam veliko več kot samo fotografije. Ko invsestirate v fotografijo, investirate v spomine na svoje trenutke. Trenutki, kot sta dve družini, ki se prvič združita, trenutek, ko dva ločena posameznika postaneta eno, trenutki čiste sreče, ko se oba najbolj navdušujeta in najbolj zavezujeta svoje življenje.

Prosim, oglejte si mojo galerijo slik in veselil bi se vašega sporočila/klica.

Cenik posameznih paketov glede na dolžino fotografije vam bom na zahtevo poslal po elektronski pošti.

Posljite povprasevanje

FOTOGRAFIRANJE DOGODKOV

Zaroka, predporočno fotografiranje, obletnice, rojstni dan ali “kar tako” za lep spomin.1-2 uri fotografiranja, ki vam bodo pustile veliko lepih posnetkov za užitek in spomine.

Predporočna fotografija je najboljši način, da se skupaj pripravimo  na poročni dan. Eno- do dveurna seansa
nam pomaga, da se bolje spoznamo.
Fotografiranje poteka zabavno, odkrito, brezskrbno in udobno. Natančno vam povem, kaj morate storiti in bom poskrbel, da boste dobili fotografije, ki jih dejansko želite in jih boste imeli radi.

 

100 EUR

Posljite povprasevanje

FAQ - POGOSTA VPRAŠANJA

Splošna vprašanja

Fotografiranje

KOLIKO FOTOGRAFIJ DOBIMO?

Število fotografij je odvisno od vrste dogoka in seveda tudi vaših želja kot tudi pestrosti dogodka. Poskusil bom izpolniti čim vec vaših pričakovanj.

PO KASNEM ČASU SE LAHKO VESELIMO FOTOGRAFIJ?

Potrudil se bom v čim krajšem roku in da vas čim prej razveselim. Naceloma pa za družinske in fotografiranje manjših dogodkov fotografije posljem v enem tednu preko spletne galerije. Poročne fotografije do 1 meseca

KAKO IZBRATI OBLAČILA ZA FOTOGRAFIRANJE?

Vedno se poskušajte skupaj ujemati z barvami. Izogibajte se krepkim vzorcem in napisom.

KAKO BI OPISAL SVOJ FOTOGRAFSKI STIL?

Moj stil je mešanica dokumentarne in fine art fotografije Stremim k mehki naravni svetlobi in pastelnim, nežnim, barvnim odtenkom, ki ustvarjajo sveže in svetle fotografije z vintage in rustikalnim pridihom. Namesto, da bi se osredotočil na pridobivanje "popolnih" slik, želim fotografirati tisto kar čutite. Veliko fotografiram tudi v zakulisju in poskušam ujeti trenutke, ki jih morda sami niste opazili ampak te ustvarjajo mozaike zgodbe.

BODO PREJETE FOTOGRAFIJE OBDELANE?

Vse fotografije bodo obdelane, a le v smislu barv in ekspozicije, da se zagotovi stilistična konsistentnost. Nobena izmed fotografij pa ne bo retuširana.

NE ZNAMO POZIRATI. NAM LAHKO POMAGATE?

Brez skrbi, mislim, da še nikoli nisem imel para, ki mi tega ni povedal! Verjamem, da dober fotograf zna usmerjati svoje pare. Rad spodbujam akcije in gibanja namesto statičnih. Namesto statičnih poziranj bo veliko več naravnih poziranj, ki ste jih navajeni iz vašega vsakodnevnega življenja. To se na slikah izkaže bolj pristno. In bolj zabavno bo tudi za vas! A bodite opozorjeni, prosil vas bom, da naredite stvari, zaradi katerih se boste sprva počutili neprijetno, če pa mi zaupate, obljubim, da se boste smejali in vam ne bo žal.

KAKO BOMO PREJELI FOTOGRAFIJE?

Vse svoje galerije dostavim prek čudovitega digitalnega albuma, od koder lahko prenesete vse urejene slike v visoki ločljivosti in jih celo shranite v Dropbox ali Google Drive, da jih zaščitite. Galerijo lahko delite z družino in prijatelji.

KAKO TE LAHKO NAJAMEMO?

Izpolnite obrazec na moji strani za kontakt, ki mi bo pomagal zbrati več informacij o vas in prejel bom e-poštno sporočilo za nadaljevanje pogovora! Vsekakor pa je osebni stik ob prijetni kavici/čaju obvezen del kjer se bomo skupaj dogovorili o vaših pričakovanjih in željah. Verjamem, da jih bom lahko izpolnil za vas.